Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 noiembrie 2009

Vinete umplute-Melanzane repiene

Ingrediente:


-vinete
-o ceapa
-carne tocata
-ciuperci(facultativ)
-rosii(sau suc de rosii)
-patrunjel
-sare,piper,peperoncino(eu am o pasta de peperoncino).

Mod de preparare:

Se taie vinetele pe lung ,se scobesc si se pun sa fiarba 10 min in apa cu sare.Se scot si se pun de-o parte .
Cu restul de ingrediente se face un ragu si se umplu vinetele cu el.
Se dau la cuptor pentru 30-40 minute.

                                                                              Sa aveti pofta!



4 comentarii:

  1. ciao! nici cum nu reusesc sa postez comentarii...asta e al treilea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Angi,trebuiesc aprobate mai intai !

    RăspundețiȘtergere
  3. elena,stiu ca trebuie aprobate! le-ai gasit pe alealate doua?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am gasit nimic ,in afara de ce am publicat !

    RăspundețiȘtergere