4 galbenusuri
un sfert ceasca zahar pudra
60 ml lapte
250 gr mascarpone
3 albusuri
1 pacet piscoturi Savoiardi
375 cafea amara
cacao pt final
Mod de preparare:
-se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas rezistent la foc,dupa ce ati amestecat galbenusurile cu zaharul, puteti pune vasul pe foc la bain marie, adaugand laptele, si amestecand bine
-se lasa la racit, iar cand se raceste se pune mascarpone direct din cutia lui,apoi albusurile batute spuma:
- asezati intr-o forma folie transparenta si un rand de piscoturi pe margine:
-si apoi puneti din crema obtinuta cateva linguri, intindeti pe fundul formei , apoi puneti un rand de piscoturi inmuiate in cafea rece, piscoturile nu le inmuiati prea mult pentru ca se flescaiesc, apoi, puneti iar un rand de crema, iar piscoturi, ultimul rand va fi de piscoturi:
-se pune la frigider minim 6 ore, apoi, rasturnati continutul pe un platou, nu uitati sa scoateti folia, pudrati cu cacao....
Buuuunnnn !
RăspundețiȘtergere