Faceți căutări pe acest blog

duminică, 24 octombrie 2010

Rombo la cuptor

 Ingrediente:
- una bucata de Rombo
- cartofi noi
- sare,piper si alte condimente(dupa gust)
Mod de preparare:
-se pun toate in tava de la cuptor si pe aci ti-e drumu'...Este gata cam in 10-15 min.

NOTA : Este super-super-super bun !

6 comentarii:

  1. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta-i peste?Nu am mai vazut ,ce peste este asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,este peste.Asa se chiama in Italia (este peste de Mediterana).

    RăspundețiȘtergere
  4. Janet, in lb romana este calcan!E un peste foarte bun ,merita sa-l probezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. calcan pe naiba, tot rombo se cheama, nu i in marea Neagra calcanul e turit "-" asa, pe cand rombo e turit din lateral "I" asa!!

      Ștergere
  5. da, francezii ii zic turbot, sau rombo e din marea Mediterana, seamana sau e chiar inrudit cu calcanul de marea Neagra !!

    RăspundețiȘtergere